duminică, 10 ianuarie 2010

Top 10 cei mai populari adidasi Adidas in Romania


-Adidas Goodyear. Datorita faptului ca sunt foarte rezistenti gama este foarte populara. Este disponibil in mai multe culori dar in special este cautat albul sau negrul. 

-Adidas Microbounce. Fiind foarte lejeri in timpul deplasarii Microbounce se bucura de o foarte mare popularitate. 

-Adidas Stan Smith. Rivalitatea dintre Stan Smith si Ilie Nastase a facut ca acesti adidasi sa fie foarte cunoscuti in Romania indiferent de varsta si sex. In timpul regimului comunist cand programul TV era foarte scurt, meciurile dintre Ilie Nastase si Stan Smith erau o adevarata sarbatoare.

-Adidas Superstar. Superstar este apreciat in Romania si datorita rezistentei in timp. Se poarta  toate culorile disponibile.

-Adidas Samba. Fanii stilului retro prefera acest model. In general se cauta culoare neagra sau alba. 

-Adidas Midiru. Persoanele ce prefera sa poarte adidasi cu talpa joasa apreciaza acest tip de adidasi. Este cautata in general culoarea alba sau neagra.


-Adidas Chile 62. Fotbalul este sportul rege in  lume dar si in Romania. Modelul  este foarte cunoscut datorita legaturii cu fotbalul cat si  stilului retro.

-Adidas Stabil. Acest model se bucura de o foarte mare popularitate  in randul fanilor handbalului dar este preferat si de alte persoane datorita faptului ca sunt foarte rezistenti.

-Adidas Predator. Sunt preferati de catre fotbalistii profesionisti datorita crampoanelor tip lamela. Dupa spusele fotbalistilor crampoanele turnate tip lamela sunt mult mai rezistente decat cele desfiletabile.

-Adidas Stella McCartney. Adidasii creati de binecunoscuta creatoare de moda sunt foarte apreciati de catre femei. Ca si adidasi adidas de dama sunt cei mai cautati.

Ce model al firmei Adidas preferati? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu