joi, 10 decembrie 2009

Adidas si reprezentanti ce au scris istorie

Sportivi si artisti ce au purtat echipament Adidas:

Zinedine Zidane

Capitanul nationalei Frantei si al lui Real Madrid a purtat echipament Adidas in momentele de glorie carierei sale cum ar fi i 1998 cand castiga campionatul mondial cu echipa tarii sale si inscria 2 goluri in poarta Braziliei declansand manifestatia de bucurie de pe Champs Elysee. Doi ani mai tarziu nationala Frantei era din nou in centrul atentiei castigand campionatul european si facand din Zidane cel mai iubit sportiv al tarii.Cu Real Madrid Zidane a castigat Liga Campionilor in sezonul 2001-2002. Privind cariera acestui sportiv putem remarca faptul ca a cucerit toate competitiile imporatnate in echipament Adidas sporind vanzarile firmei.

David Beckham

Colegul lui Zinedine Zidane si sotul Victoriei fosta componenta a trupei  Spice  Girls  a devenit unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti in momentul transferului la Real Madrid. Imbracand echipament Adidas fotbalistul a sporit vanzarile clubului tricoul sau fiind  foarte bine vandut la nivel mondial.

Stan Smith


Din cooperarea dintre legendarul tenismen american si Adidas a fost realizata o linie de haine si adidasi ce ii poarta numele. Stilul retro foarte simplu asociat cu numele marelui tenismen au facut din adidasii  Stan Smith unul dintre cele mai cunoscute  modele la nivel mondial. Rivalitatea dintre Stan Smith si Ilie Nastase este printata pe numeroase haine si adidasi Adidas.

Bob Marley


O legenda a reggae ului ce a cantat pe marile scene ale lumii.Linia de la Adidas ce ii poarta numele este plina de culoare. Spre deosebire de majoritatea  reprezentantilor constransi de motive financiare sa poarte echipamentul Bob Marley chiar prefera aceasta firma, fiind vazut in timpul concertelor sau in viata de zi cu zi purtand echipament Adidas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu